Leiding gezocht

Lijkt het je niet gaaf om als leiding de jeugd te inspireren en nieuwe dingen te leren? Door jouw inbreng zullen kinderen herinneringen maken die ze hun hele leven bij zich zullen dragen en koesteren.

Vaak heeft een speltak een maximum aantal leden, op basis van het aantal leiding dat er voor de speltak beschikbaar is, zodat we een veilige en leerzame speelomgeving voor het kind kunnen garanderen. Met meer leiding kunnen we meer kinderen laten genieten van het Scoutingspel! Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt een vrijwilligersklus als leiding op te pakken? Neem dan contact met ons op via onderstaand formulier.

Leiding worden

Scouting is een organisatie die draait op vrijwilligers. Iedere week hebben grote groepen kinderen en jongeren plezier in het Scoutingspel.

Regelmatig zijn we bij onze Scoutinggroep op zoek naar nieuwe leden die ons leidingteam willen versterken. We willen immers zoveel mogelijk kinderen en jongeren het Scoutingspel laten beleven. Je kunt leiding worden binnen de verschillende speltakken, afhankelijk van waar er open plaatsen zijn binnen het team. Heb je interesse om wekelijks en gedurende de verschillende kampen een speltak te vermaken, leuke programma's te verzinnen en lekker buiten bezig te zijn? Ben je enthousiast en wil je tijd te investeren in een leuke nieuwe hobby? Neem dan contact op met het groepsbestuur.

Scouting Academy

Bij Scouting vinden we het belangrijk dat leiding goed is getraind op tal van gebieden, bijvoorbeeld op het gebied van spel en programmering en het organiseren en draaien van activiteiten. Dit leer je bij Scouting binnen Scouting Academy.

Het doel van Scouting Academy is dat de vaardigheden die je als vrijwilliger binnen Scouting opdoet, ook buiten Scouting van waarde zijn. Daarom worden deze vaardigheden, ook wel competenties genoemd, buiten Scouting officieel erkend. Zo zorgt Scouting ervoor dat je als vrijwilliger vaardigheden opdoet die ook buiten Scouting gebruikt kunnen worden en heeft Scouting profijt van een gekwalificeerde leiding, want de kwaliteit van het Scoutingspel neemt tenslotte een belangrijke rol in binnen Scouting in Nederland.

Maatschappelijke stage

Zit je op de middelbare school en moet je een maatschappelijke stage lopen? Dan kun je bij ons terecht! Onze jongste speltakken, de bevers en de welpen, zijn altijd blij met enthousiaste 'nieuwe leiding'. De opkomsten die je meedraait duren *aantal* uur. En ook kun je meehelpen met het voorbereiden van opkomsten of grote activiteiten. Zo leer je plannen, organiseren, leidinggeven kun je al je creativiteit kwijt! Enthousiast? Neem dan contact op met het groepsbestuur.

Welke speltakken zijn op dit moment op zoek naar leiding?

*vul hier je vacatures in*

Overigens, heb je interesse en staat hierboven geen 'vacature', neem dan gewoon contact op: we kunnen altijd enthousiaste vrijwilligers gebruiken!

Ja! Ik heb interesse om leiding te worden.

Kampvuurplaats

Lekker veel ruimte

voor sport en spel

Impressie