Scouts

Elke zaterdagochtend komen we samen om er een actieve tijd van te maken vol gezelligheid.

Wat je bij de scouts kan verwachten?

We houden ons o.a. bezig met kaart en kompas, pionieren (knopen van vlotten en andere objecten), sport ,spel, koken, bakken, creativiteit en expressie.

Bij de scouts vinden we het belangrijk om gezamenlijk een leuke tijd te hebben.
Als je lid wordt bij de scouts krijg je te maken met je eigen patrouille. Dat is een groepje van ongeveer zes scouts waar je veel mee gaat samenwerken. De scouting kennis- en vaardigheden die je opdoet komen goed van pas tijdens zomerkamp.

De scouts gaan in de zomervakantie op zomerkamp. We gaan dan primitief kamperen in Overijssel.
We koken op een vuur, slapen in tenten en zijn de hele dag actief in de buitenlucht.
Als het avontuur bij de scouts erop zit, ga je door naar de Explorers.

Kom kijken wat we doen!

Kom vrijblijvend een keer meedoen en ontdek dat scouts zijn erg leuk en leerzaam is.

voor meer informatie kan je contact opnemen met
Martin Kwant 0546-785001 of vul ons contact formulier in.

Speltakken

Laat zien wat je kan!