Verhuur

Hoe gaaf is het dat je onze blokhut gewoon kan huren om met jou vereniging of club een te gek weekend of week te beleven! Aarzel niet en vraag vrijblijvend een offerte aan, door het formulier in te vullen.

Onze blokhut wordt verhuurd aan andere (scouting) verenigingen en scholen.

Wij verhuren niet voor feesten en partijen.

Wilt u onze blokhut huren? Dan kunt u contact opnemen via dit formulier:

Wat is de naam van uw school of vereniging?

Uw voor en achternaam

Geef hier aan met hoeveel volwassenen u wenst te komen.

Vul hier de datum in van de dag van aankomst

Als u niet wilt overnacjten vult u 0 in

Graag uw telefoonnummer waar we u ook overdag kunnen bereiken.

Heeft u een vraag of opmerking plaats deze dan in dit tekstvak

In het gebouw is voldoende bestek/borden/bekers aanwezig. Voor het gebouw is door gemeente Almelo een gebruiksvergunning afgegeven. In het gebouw zit een brandmeldinstallatie en voldoende (gekeurde) blusmiddelen. Het gebouw wordt verwarmd door middel van een centrale verwarming. Ook is het mogelijk om post te ontvangen, echter kan dit niet op het adres van het gebouw. Vraag van te voren even naar ons postadres voor het ontvangen van post tijdens de huurperiode.

Onze blokhut ligt aan de rand van Almelo aan het Almelo-Northorn kanaal. Achter onze blokhut is een bos met een grote speelweide. Ook zijn er in de buurt leuke dingen te doen ga voor meer informatie even naar de site van uit in Almelo.

Lees ook even het verhuurregelement door, zodat u weet wat wij van u verwachten als eventuele huurder. Iedere leiding die in ons gebouw verblijft moet op de hoogte zijn van het reglement en hier naar handelen.

Plattegrond van de blokhut
Kampvuurplaats

Lekker veel ruimte

voor sport en spel